Σημαντική Ανακοίνωση από την W. L. Gore & Associates σχετικά με την πανδημία COVID-19

Καθώς η παγκόσμια πανδημία COVID-19 συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αλλάζει κάθε μέρα, ο κόσμος που γνωρίζουμε φαίνεται πολύ διαφορετικός από ό, τι πριν από λίγες εβδομάδες. Ένα πράγμα που παραμένει αμετάβλητο είναι η ανησυχία μας και η εστίαση στην ευημερία των συνεργατών, των πελατών και των κοινοτήτων μας.

Ως εταιρεία παραγωγής τεχνολογικών προϊόντων, πιστεύουμε ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική μας εμπειρία και τις δυνατότητες παραγωγής μας για να βοηθήσουμε στην κάλυψη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων αναγκών της ιατρικής κοινότητας και άλλων που παρέχουν βασικές υπηρεσίες σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Στην πραγματικότητα, έχουμε μια ειδική ομάδα που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε αυτό τη δεδομένη στιγμή.

Βασιζόμενοι στις δυνατότητες των τμημάτων μας, μερικές από τις λύσεις που διερευνούμε περιλαμβάνουν ενδύματα για επαγγελματίες υγείας πρώτης γραμμής, εξαρτήματα φιλτραρίσματος για μάσκες προσώπου και αναπνευστήρες και άλλα εργαλεία για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν νοσοκομεία και εκείνοι που φροντίζουν ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση. Δεσμευόμαστε να είμαστε παρόντες, συνεργαζόμενοι με συνεργάτες σε ένα φάσμα ειδικοτήτων, για να παρέχουμε ουσιαστικές λύσεις. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις για τις προσπάθειές μας.

Ενώ αυτή η σημαντική εργασία εξελίσσεται, συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας όπου και όποτε απαιτείται, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές συνθήκες και τις κυβερνητικές απαιτήσεις. Επειδή η W. L. Gore & Associates είναι προμηθευτής κρίσιμων τομέων υποδομής, συμπεριλαμβανομένων των τομέων χημικών, επικοινωνιών, βασικής κατασκευής, άμυνας, υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ενέργειας, υγειονομικής περίθαλψης και δημόσιας υγείας και μεταφορών, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό το κάνουμε έχοντας κατά νου την υγεία και την ασφάλεια των Συνεργατών μας και έχοντας κατά νου τις τοπικές οδηγίες που καθορίζουν τι είδους εργασίες και ποιες εγκαταστάσεις θεωρούνται απαραίτητες.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτές τις αποφάσεις και τις λαμβάνουμε με καθοδήγηση από την Ομάδα που έχουμε συστήσει για την αντιμετώπιση Πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πανδημία COVID-19 επηρεάζει διαφορετικά μέρη του κόσμου με διαφορετικούς τρόπους, σε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και με κυβερνητικές οδηγίες που δεν είναι ομοιόμορφες σε ολόκληρο τον κόσμο. Χωρίς αμφιβολία, δεσμευόμαστε να κάνουμε ό, τι είναι σωστό για τους συνεργάτες μας, αλλά και για τους πελάτες και τις κοινότητες που βασίζονται στα προϊόντα μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, στρέφουμε τον σκοπό μας ως Εταιρεία, στη βελτίωση της ζωής, η οποία υποστηρίζεται από την καινοτομία, την ακεραιότητα, την απόδοση των προϊόντων και την ομαδική εργασία. Ίσως ποτέ δεν χρειαζόμασταν ή δεν εξαρτηθήκαμε περισσότερο από αυτήν την υπόσχεση από ό, τι σήμερα. Έχουμε δεσμευτεί ο ένας στον άλλο και στους πελάτες μας. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στους Συνεργάτες μας και στις οικογένειές τους. Είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε τις κοινότητές μας όσο μπορούμε, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που έχουμε στη διάθεσή μας. Μαζί, θα το ξεπεράσουμε.

Με εκτίμηση,

Jason Field, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
εκ μέρους της Gore Enterprise Leadership Team