Παθολογίες

Αναδόμηση Κοιλιακού Τοιχώματος

Η αναδόμηση του κοιλιακού τοιχώματος είναι η διαχείριση των σύνθετων ελαττωμάτων του κοιλιακού τοιχώματος.

 

Ασθένεια του παχέος εντέρου

Το GORE® SEAMGUARD® βιοαπορροφήσιμο ενισχυτικό γραμμής συρραφής ενδείκνυται για χρήση σε χειρουργικές επεμβάσεις που περιλαμβάνουν διατομή ή εκτομή μαλακού ιστού με ενισχυτική γραμμή συρραφής. Αυτό περιλαμβάνει τις επεμβάσεις του παχέος εντέρου και του λεπτού εντέρου.

 

Αιμοκάθαρση

Η διατήρηση της θέσης αγγειακής πρόσβασης απαιτεί τακτική χειρουργική αναθεώρηση, διότι κάθε περίπτωση παρουσιάζει μια μοναδική πρόκληση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μας καλύπτει πλήρη μοσχεύματα, παράκαμψη μοσχεύματος, ράμματα και εμβαλώματα με μια ποικιλία διαμορφώσεων.

 

Καρδιακή νόσος

Η χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς δεν είναι πλέον η μόνη διαθέσιμη επιλογή για τη διόρθωση των κολπικών διαφραγματικών βλαβών σε μικρά παιδιά και σε με περίπλοκες επιπλοκές υγείας. Οι σημερινοί πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης επιδιώκουν ασφαλείς και αποτελεσματικές μη χειρουργικές επιλογές για το κλείσιμο των διαφραγματικών βλαβών.

 

Κήλη

Μια κήλη είναι η προεξοχή ενός οργάνου ή μέρους ενός οργάνου μέσα από το τοίχωμα της κοιλότητας που το περιέχει κανονικά. Μια κήλη εμφανίζεται όταν υπάρχει αδυναμία ή διάρηξη στο κοιλιακό τοίχωμα ως αποτέλεσμα γήρανσης, τραυματισμού, προηγούμενης χειρουργικής τομής ή γενετικής ανωμαλίας.

 

Περιφερική νόσος (PAD) (PVD)

Η διατήρηση της ροής μέσω των κάτω άκρων  είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη θεραπεία της περιφερικής αγγειακής νόσου. Η αγγειακή οικογένεια αποτελείται από μοσχεύματα για όλα τα στάδια της εξέλιξης της νόσου.

 

Χειρουργική απώλεια βάρους

Σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), πάνω από το 68% του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Πολλοί απευθύνονται στη χειρουργική επέμβαση ως μέθοδος απώλειας βάρους.

 

Στένωση της καρωτιδικής αρτηρίας 

Το stenting της καρωτιδικής αρτηρίας (CAS) ως βιώσιμη θεραπεία για τη θεραπεία της καρωτιδικής νόσου και την πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου αυξάνεται. Ένας από τους περιορισμούς του καρωτιδικού stent είναι ο κίνδυνος απελευθέρωσης εμβολικών σωματιδίων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό επεισόδιο ή συμβιβασμό στη γνωστική λειτουργία.

Σχετικά με την GORE®

Κατασκευάζουμε αγγειακά μοσχεύματα, ενδοαγγειακές και επεμβατικές συσκευές και χειρουργικά πλέγματα που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του τομέα της υγείας για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών παγκοσμίως.

 

Γνωστή για την καινοτομία και την ξεχωριστή ομαδική κουλτούρα, εργαζόμαστε στενά με τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας για να λύσουμε μερικές από τις πιο περίπλοκες ιατρικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

 

Το να σώζουμε ζωές και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών βρίσκεται στον πυρήνα όσων κάνουμε. Αυτό το νόημα της δουλειάς δίνει σκοπό στη ζωή μας και μας εμπνέει να δημιουργούμε λύσεις που κάνουν τη ζωή τους διαφορετική.

 

Καινοτομία από το σχεδιασμό

Η δυναμική μας ομαδική κουλτούρα ενθαρρύνει την καινοτομία και τη συνεργασία σε όλο μας το παγκόσμιο δίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία προϊόντων σχεδιασμένων να λειτουργούν αρμονικά με τη φυσική ανατομία και να μιμούνται υγιείς συνθήκες.

 

Για περισσότερα από 40 χρόνια, το επίπεδο απόδοσής μας ταιριάζει με την απόδοση των ιατρικών συσκευών μας – αξιόπιστη, ανθεκτική και αποτελεσματική. Καθώς προχωράμε, θα συνεχίσουμε να ηγούμαστε με την αύξηση των προτύπων και τη βελτίωση της περίθαλψης για περισσότερους ασθενείς, παρέχοντας παράλληλα βιώσιμες επιλογές για περισσότερους γιατρούς, προμηθευτές και μετόχους.

 

Οι συσκευές μας περιλαμβάνουν αγγειακά μοσχεύματα, ενδοαγγειακές και επεμβατικές συσκευές, χειρουργικά πλέγματα, ράμματα και ενισχυτικά υλικά συρραφής. Με περισσότερα από 40 εκατομμύρια συσκευές εμφυτευμένα παγκοσμίως, είμαστε ένας παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία των μεμβρανών και των βιοϋλικών.

 

Η GORE® είναι μια παγκόσμια εταιρεία με γνώμονα την τεχνολογία που βασίζεται στην επιχειρηματική καινοτομία, την ακεραιότητα και την ομαδική εργασία. Μέσα από την ηγετική θέση των προϊόντων μας, αλλάζουμε ζωές σε ένα μεταβαλλόμενο βιομηχανικό περιβάλλον για περισσότερα από 50 χρόνια.